Tervetuloa Matotnetista.fi

Mattojen oma valmistus ja maahantuonti takaavat laajan ja laadukkaan valikoiman. Palvelevan erikoisliikkeen asiantuntemuksella löydämme sinulle oikeanlaisen maton.

Olemme aktiivisesti yhteistyössä valmistajien kanssa ja kehitämme matot ja värit suomalaisille sopiviksi.

Laajasta valikoimastamme löydät matot mm. mökille, veneeseen, ulkotiloihin, yritykseen, toimistoon ja kaikki kodin matot :  nukkamatot, villamatot, silkkimatot, pyöreät matot, käytävämatot, lastenhuoneen matot, itämaiset matot, viskoosimatot, paperinarumatot, kynnysmatot, kylpyhuoneen matot, puuvillamatot, Vallilan matot ja muovimattoja. Toimitamme käytävämatot myös määrämittaisina omien mittojen mukaan. Lisätietoja asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@mattoja.fi

Perinteisestä moderniin. Löydät meiltä perinteiset matot sekä modernit matot. Perinteisiä mattoja parhaimmillaan ovat puuvillamatot sekä villamatot perinteisine kuoseineen. Modernit matot ovat allergiaystävällisiä, helppohoitoisia ja kuosiltaan tämän päivän tarpeita vastaavia.

MATOILLA UUSI ILME KOTIISI TERVETULOA OSTOKSILLE

 

MIKSI OSTAA MEILTÄ

- Meillä on laaja valikoima erilaisia mattoja. - Matto toimitetaan nopeasti vaikka kotiovelle asti. - Pyrimme siihen että tuotekuvat ja sanalliset kuvaukset antavat mahdollisimman hyvän ja tarkan kuvan matosta. - Meidän kauttamme hankit matot helposti ja vaivattomasti. Voit myös maksaa osamaksulla tai laskulla, joten voitte tutustua tuotteeseen ennen maksua. - 14 päivän palautusoikeus - Asiantunteva asiakaspalvelumme neuvoo maton ostossa ja hoidossa.

Yritys:

Safira Finland Oy

Y - tunnus 2777355-6